Érkezik a 2020-as BMW X6-os

Azok bizony egyedi, állandó világítást kaptak. A BMW szerint az ajtó nyitásakor es zárásakor kapcsolódnak fel és le, igy technikailag állandóan szórjak a fényt, csakúgy, mint a nappali menetfény. Kicsit mi is megilletődtünk, de hála az égnek az iDrive konzolról ez kikapcsolható.

A BMW X6 variánsai

Az új X6ost háromfelé verzióban lehet majd kapni: Sport, M Sport és M Performance, melyekben természetesen különböző felszereltségre számíthatunk. A Sport két tengelyes, adaptív légrugókat kap, míg az M Sport-hoz agresszívebb kaszni, nagyobb (vizuálisan és hangban is) kipufogó és itt-ott feltűnő fekete elemek is járnak, a sportosabb külsőért. Minél magasabb verzióról beszélünk, annál több a fekete műanyag elemek száma, egyszerű matek.

A Sport 19 colos kerekeken röpül majd, míg az M Sport 21eseken szaggatja az aszfaltot.  Az M Performance X6 a legmagasabb kategória, amiben adaptív M felfüggesztés, M Sport differenciál es felturbózott hangrendszer van, csak hogy a legfontosabbakat említsük, hiszen ki nem szeretne bömbölő zene mellett, hatalmas kátyúkon át, hangos kipufogóval száguldozni. Ez az igazi hangsebesség.  

Mindegyik modellben megtalálhatóak továbbá az X5ből már jól ismert biztonsági felszerelések, és egyéb high-tech kütyük, mint például az adaptív crusie control, az ütközés megelőző rendszer és az automatikus sáv tartás is. Sőt, az autó teljesen egyedül lelassul és lehúzódik az út szélére, majd megáll ha úgy érzékeli hogy a vezető nem képes vezetni.

Lapozz! X6M a következő oldalon.

hirdetés

2 / 3 oldal

hirdetés