15 celeb extrém és méregdrága autója

- hirdetés -

Hírességek – egészen mást jelent ez Magyarországon és külföldön. Talán leginkább az Egyesült Államokban szembetűnő a különbség, ugyanis egy magyar zenésszel, színésszel, sportolóval gyakorlatilag bárhol összefuthatsz és akár egy-két szót is válthatsz. Ugyanakkor az amerikai hírességek sokszor szinte érinthetetlenek – testőrrel járnak, vagy ki se szállnak az autójukból, csak a védett parkolókban.

Az autók tekintetében is akár (több) nagyságrendnyi a különbség. Míg egy magyar hírességet simán láthatsz egy rozsdás hármas Golfban, de a legmenőbbek is “csak” legfeljebb egy széria SUV kormánya mögött feszítenek, addig az amerikai hírességek a legdrágább, legfényűzőbb, legegyedibb autókkal járnak. Persze a pénztárca is más méretű, szóval nekik nem annyira fáj egy millió dolláros autó, van miből…

Nézzünk hát 15 hírességet, aki nem sajnálta a pénzt autóra. Ahogy ez a korábbiakban is látható volt, a pénz nem egyenlő a stílussal – ha nem is minden autó csodaszép, de mindenképp érdekes és különleges.

15. David Beckham – Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Convertible

A focilegenda igencsak kifinomult ízléssel rendelkezik, és nem sajnálja a pénzt sem az extrém autókra. Bár Beckhamnéről nem is tudom elképzelni, hogy beül férjura mellé egy fapad Corsába…

David állítólag ezt a 2008-as, egyedi kivitelű Rolls-t már megunta, pedig volt benne TV-DVD a gyerekeknek, teakfa belső elemek, krémszínű bőrbelső és egy 453 lóerős, 6.75 literes V12-es motor. Majdnem 400 ezer dollárért árulta, de a végső ár nem ismert.

hirdetés

1 / 15 oldal